A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липовицький ліцей Спаської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області

Дата: від до Скинути

Нагородження переможців Міжнародного конкурсу з українознавства.

Минулого тижня в Івано – Франківську, в приміщенні ОДА відбулося нагородження переможців Міжнародного конкурсу з українознавства. Також нагороди було вручено вчителям – науковим керівникам здобувачів освіти. За зайняті ІІ місця в Києві нагороди отримали Михайлишин Віта та Чоповська Марія, а також наставники Андрейків В. М. та Андрейків М. М.

16:25 04.05.2023

Урок у 9 класі на тему «Іван Котляревський. Наталка Полтавка.

   В рамках тижня української мови та літератури був проведений урок у 9 класі на тему «Іван Котляревський. Наталка Полтавка. Образ Наталки як уособлення кращих рис української жінки». Учителька Іванна Дранчук не просто проаналізувала образ Наталки, а й прагнула з‘ясувати з учнями, чи може бути головна героїня драми ідеалом для сучасної жінки. Домінуючим елементом уроку було використання фольклористики та етнографії, а також різноманіття краєзнавчого матеріалу бойківської громади села та шкільного музею.

21:15 16.03.2023

Сьогодні маленькі українці теж роблять свій вклад у нашу Перемогу!

Для другого благодійного аукціону, до якого ми зараз активно готуємося, гуртківці Липовицького ліцею Калуського району підготували лот виготовлений власноруч. Це - традиційні липовицькі сита, які тут виготовляють за особливою технікою вже понад 100 років. Цінно, що ця традиція переходить із покоління в покоління і наші діти продовжують зберігати цей давній звичай.

21:43 01.03.2023

Угода

Між Прикарпатським національним університетом ім. Василя Стефаника та Липовицьким ліцеєм Спаської сільської ради Калуського району 31.10.2022 р. укладено угоду про співпрацю терміном  на 5 (п’ять) років. Вона передбачає співпрацю з кафедрою управління та бізнес –адміністрування з метою організації спільних наукових  та практичних конференцій, семінарів, тренінгів з актуальних проблем. Також передбачена взаємна участь у наукових дослідженнях та апробація їх результатів у освітньому процесі Університету та в практичній діяльності Липовицького ліцею, підготовці науково-методичних розробок, наукових статей, методичних рекомендацій тощо.

19:50 12.12.2022

Відзначення 300-річниці від дня народження Г. С. Сковороди

В рамках відзначення 300-річниці від дня народження Г. С. Сковороди у Липовицькому ліцеї було проведено виховний захід під назвою “Світ ловив мене, та не спіймав”. У заході взяли участь учні 7-11 класів, які декламували поезії, виконували патріотичні пісні та зачитували факти з життя письменника. Крім того школярі відповідали на запитання, поставлені опонентами та декламували уривки прозових творів.

18:52 12.12.2022

"Урожай на мапі України"

Учасники освітнього процесу 5-11кл., успішно реалізували свою спільну проєктну роботу, на тему "Урожай на мапі України".

19:03 25.10.2022

"Дари осені"

Минулого тижня в Липовицькому ліцеї відповідно до плану роботи закладу освіти було проведено свято "Дари осені", серед учнів 1-4 та 6 класів.

19:03 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора